Međunarodni tjedan nošenja djece 2015.

Međunarodni tjedan nošenja djece (International Babywearing Week) obilježava se od 4. – 10. listopada 2015. godine. U SAD-u je to tjedan tijekom kojeg se održavaju mnogi sastanci i razna druženja s ciljem promocije i slavlja nošenja djece, edukacije medija na mnoge prednosti nošenja djece.

S velikim vas veseljem i ponosom obaviještavam da vas povodom Međunarodnog tjedna nošenja djece darujemo ne jedan, već čak četiri poklona! Zahvaljujući darežljivim sponzorima (Microedra, Nosime.hr i Eko Butik) imam vas čast pozvati da se prijavite se za darivanje na kraju ovog posta.

Apeliram i na to da tijekom tjedna objavite na svojim profilima neku sliku nošenja djece ili započnete razgovor s prijateljima na tu temu kako bismo zajedno što više roditelja upoznali s ovom starom i nježnom praksom. Podijelite i s njima link na ovo darivanje, možda bi ih poklonjena nosiljka potaknula da i sami isprobaju babywearing!

Pokloni: Amazonas, Boba, Caboo & Ergo

Amazonas: Tkana marama Saffron

Amazonas Saffron

Amazonas Saffron

Amazonas tkana marama idealna je nosiljka za roditelje koji žele jednom nosiljkom pokriti cijeli period nošenja, od rođenja do 2-3 godine djeteta.

Sve su Amazonas marame s oznakom centra napravljene od stopostotnog pamuka, taknih niti i glatke površine. To marame čini laganima i prozračnima pa su udobne i tijekom ljetnih mjeseci. Glatka površina marame olakšat će vam i vezanje marama jer neće biti velikog trenja. Marama je široka 70 centimetara, duga 450 cm, a na oba kraja je dijagonalno odrezana tako da vam čvor neće biti previše debeo. Tkanina je teška 180 g/m².

Dob: od rođenja do 15kg
Sastav: 100% pamuk

Boba: Elastična marama Stardust

Boba: Stardust

Boba Stardust

Elastična marama Boba odličan je izbor za novorođenčad i jedna od najpopularnijih marki elastičnih marami.

Uz malo vježbe, ova bi marama mogla postati vaša druga koža, a jednom kad je zamotate možete je nositi cijeli dan i dijete samo vaditi van i stavljati nazad unutra po potrebi. Zbog elastičnosti materijala, potrebno je nositi ju u tri sloja, što je čini odličnim izborom nosiljke u zimskim mjesecima. Toplina vašeg tijela grijat će dijete, a otkucaji vašeg srca i pokreti vašeg hoda umirivat će ga tako da na grčeve možete zaboraviti.

Dob: od rođenja do 15kg
Sastav: 95% pamuk 5% spandex

Close Parent: Caboo NCT

Caboo NCT

Caboo NCT

Caboo NCT najnoviji je član CABOO obitelji i direktan rezultat suradnje CLOSE i NCT-a koji su najveća britanska roditeljska humanitarna udruga.

Caboo NCT jednostavan je za postavljanje. Potrebno je samo povući tkaninu kroz kolutove tako da bude udobno i vama i vašoj bebi. Nosiljka je idealna za novorođenčad i stvorena da bude udobna, funkcionalna i ispunjava sve potrebe novorođenčadi i roditelja, a cijenom pristupačna svakom roditeljskom džepu.
Mekani remeni naramenica omogućavaju da se bebina težina ravnomjerno i ugodno rasporedi preko oba ramena, a način na koji se križaju na leđima pruža idealnu potporu.
Dob: od rođenja do 15kg
Sastav: 60% pamuk 40% poliester

Ergobaby: klokanica Original

Ergobaby: Original

Ergobaby: Original

Ovo posebno izdanje Ergobaby klokanice dizajnirala je Karin Frost, osnivačica Ergobabya kao dar za osobe koje njeguju i zagovaraju vrijednosti Ergobabya.

Nosiljke se lako prilagođavaju veličini djeteta i osobi koja nosi dijete, a u njima se djeca mogu nositi sprijeda, straga i bočno. Ergonomski dizajn Ergobabya podržava prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova, zdjelice i kralježnice. Ove klokanice raspoređuju većinu djetetove težine između kukova i bedara te pomažu sprečavanju pritiska na kralježnicu. Nosiljka ima malu kapuljaču te džepić s patentnim zatvaračem za spremanje sitnijih stvari.

Dob: od 5-6 mjeseci (bez umetka za novorođenčad) do 18kg
Sastav: 100% pamuk

 

Tko može sudjelovati?

Svi se mogu prijaviti za darivanje, neovisno o tome gdje žive. No, na žalost, besplatno slanje poklona možemo omogućiti samo sudionicima kojima se nagrada može poslati na hrvatsku adresu. Ako vam je potrebno slanje izvan granica Republike Hrvatske, morat ćete sami snositi troškove slanja te eventualne dodatne troškove koji mogu iz toga nastati (poput carine).

Prijava za poklone

Strelicama se pomičete da vidite da se nude četiri poklona, to znači da ćemo imati četiri dobitnika! :poklon: :poklon: :poklon: :poklon:

 

a Rafflecopter giveaway

Sponzori, hvala vam!

Microedra

Mikroedra d.o.o. je uvoznik i distributer brandova BeSafe, Carriwell, ERGObaby, iCandy, Mooncup i AeroMoov.

nosimehrNosime.hr je uvoznik i distributer za brandove Amazonas i Boba.

Eko ButikEko Butik je webshop s velikim izborom platnenih pelena te ergonomski ispravnih nosiljki s prigodnim popustom.